Skip to content
Tavlen
100% Standard funktionalitet. Prækonfigureret opsætning og brancherettede skabeloner.

Fast månedlig pris. Markant billigere end et traditionelt projekt.

Kort projekt med fastlagt implementering på 30 dage

Kort projekt med fastlagt implementering på 30 dage.

FFast månedlig pris. Markant billigere end et traditionelt projekt.

100% standard funktionalitet. Prækonfigureret opsætning og brancherettede skabeloner.

Sprint-klar

Din virkelighed

I dag står din Microsoft Dynamics AX i vejen for innovation. Teknologisk tynger den dig ned. Du kan ikke realisere den innovation, omstilling og digitalisering, som er nødvendig for din virksomhed.

Du vil gerne opgradere din Dynamics AX og skabe nye teknologiske muligheder, men en opgradering er et uoverskueligt projekt.

Sprint-parat

Dit problem

Alle får det til at lyde som en månelanding. På næste ledermøde vil dine kollegaer stå i kø for at sige til dig, at problemet ikke kan fikses ”sådan bare lige”. Men det er kun fordi, at ingen af dem ved bedre. De har aldrig prøvet andet, end at ERP skal være svært og gøre ondt.

Men det behøver ikke være svært. Om 30 dage kan du være i drift på den nyeste version. Uden en stor millionregning.

Sprint-sprint

Din løsning

Du er nødt til at handle nu. Du skal ikke længere tænke på dit ERP-system som en skildpadde, der ligger hjælpeløst fanget på ryggen.

Du skal have et system, som er baseret på 100% standard funktionalitet, som er prækonfigureret, og som indeholder industri rettede skabeloner og et fastlagt projektforløb. Om 30 dage kan du være kørende på Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (den nye udgave af Dynamics AX).

De smertefulde opgraderingsprojekter er fortid med en Evergreen ERP-løsning

→ Du er i skyen.

→ Du har dine data med.

→ Du er uddannet og flyveklar.

→ Du har ikke brugt en formue.

→ Du er altid up-to-date.

Tænk at du aldrig skal igennem et opgraderingsprojekt igen, fordi du har en Evergreen ERP-løsning. Det er vi lige nødt til at gentage, for det er næsten det bedste ved det hele: Du skal aldrig igennem et stort ERP-projekt igen. Vi tager os løbende af alle opgraderinger fremover. Smertefulde opgraderingsprojekter er fortid.

Om 30 dage kan du bruge tiden på innovation og digitalisering i stedet for bekymringer om gammel teknologi.

Whitepaper DK

Læs hvordan du får Dynamics 365 på 30 dage

Få vores 28 siders PDF. Vi sender straks dokumentet til dig, når du har udfyldt formularen.

  • Hvem passer Sprint til?
  • Hvad er med i pakken?
  • Sådan forløber projektet
  • Hvad koster det?

Ved udfyldelse accepterer du at modtage et link til dokumentet og emails fra Sprint365 om forretningsløsninger. Du accepterer også vores generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

ERP-systemet skal ikke låse Jer fast.
Det skal faktisk åbne muligheder for
ny forretning og innovation.

Mange virksomhedsledere har det problem, at de hænger fast i et gammelt ERP-system. Et system, som ikke rigtigt er fulgt med tiden. Det synes bare uoverskueligt at få det opgraderet eller udskiftet, for hvor skal man starte og slutte, og hvilke andre systemer bliver ramt.

Problemet har eksisteret længe, men man har ligesom vænnet sig til, at de gamle systemer sætter begrænsninger for virksomhedens udvikling.

Måske kan du genkende denne situation fra din egen virksomhed:

Resultaterne er under pres. Virksomheden er nødt til at vækste eller spare, og samtidig bliver I angrebet fra nye aktører, der forsøger at disrupte markedet med nye produkter og services.

I er nødt til at omstille jer og hele tiden forbedre jer. Det kræver mere innovation, nye holdninger og nye handlinger. Alle disse tiltag kræver som regel også ny teknologi, og den nye teknologi skal kunne fungere sammen med den eksisterende.

Når nye tiltag kommer på agendaen til ledermødet, så mødes de ofte med holdninger som ”det kan vi ikke hos os” … og … ”det er bare ikke så nemt” … og så kan det pludseligt synes svært at komme videre…

Sprint365-snak

Dit gamle ERP-system har fået din virksomhed til at minde om en skildpadde, der er endt på ryggen, og som ikke kan bevæge sig.

Hvis din virksomhed kører på en gammel Dynamics AX, så er der risiko for at den ikke længere understøttes fra producenten, Microsoft, og Jeres omkostninger til support er givetvis blevet enormt dyrt. Det har du muligvis hørt om før, men det er faktisk ikke det alene, som er det store problem.

Det virkelige problem er, virksomheden har en lang række af andre løsninger og systemer, der jævnligt skal opdateres for at understøtte innovation og digital udvikling, ligesom der hele tiden kommer ny teknologi på markedet, som din virksomhed også kunne drage nytte af.

Alle disse løsninger skal kunne tale sammen med Jeres ERP-system, men det er ikke længere muligt. Den gamle Dynamics AX teknologi kan slet ikke følge med dagens krav. Jeres muligheder for at følge med tiden fordufter.

”Kan vi ikke bare opgradere vores Dynamics AX?”, spørges der på ledermødet.

Men det er desværre ikke så nemt…

Den gode, gamle Dynamics AX er med tiden blevet fyldt med knopskudte småændringer, som er blevet lavet specielt til Jer til at løse alle de behov og luner, som er opstået i jeres organisation gennem årene. Det er sket, fordi at have noget, som er skræddersyet til én synes virkelig behageligt. Det giver god mening. Bare ikke længere.

At flytte en eksisterende AX-løsning, som er skræddersyet og speciel tilrettet, til at blive en tilsvarende Dynamics 365 ERP-løsning er en stor mundfuld. Det er ikke bare en opgradering. Og alle jeres specialløsninger skal enten erstattes af noget andet, eller også skal I på alle områder undersøge, om I kan leve med standardløsningen. Det er et stort arbejde.

Det kan naturligvis give mening for Jer at forsvare det gamle system, de gamle beslutninger og indkøb og dermed knopskydningsmetoden. Der har jo været vigtige behov gennem årene, som ERP-løsningen skulle understøtte. IT-folk har specialudviklet Dynamics AX-systemer med stolthed gennem mange år.

Det er en kæmpestor opgave at flytte alle de arkitekttegnede, skræddersyede specialtilpasninger til en ny version af ERP-systemet. Det kan koste millioner og vil tage både halve og hele år. Og det er grunden til, at du for alt i verden ikke skal gøre det.

Det er spild af penge. Inden ERP-marathon-projektet er i mål, så har verden ændret sig, og dit “nye” ERP-system er allerede forældet igen. Det er set alt for mange gange, og det er ikke sjovt mere.

Vi siger ikke, at I har handlet forkert
i de sidste 10 år. Vi siger bare, at I skal
handle anderledes fremadrettet.

Vi siger ikke, at I har handlet forkert i de sidste 10 år. Vi siger bare, at I skal handle anderledes fremadrettet.

I mange år har specialudvikling af ERP-systemer været ‘Best practise’ og reelt været den eneste mulighed, som større virksomheder har kunne gøre brug af. Men det har ændret sig.

Det er i virkeligheden de færreste der kender til muligheden for hurtige ERP-opgraderinger og anvendelse af standardiserede ERP-løsninger. De kender måske til tankegangen, men ved måske ikke, at det rent faktisk er blevet muligt i den virkelige verden.

Men det er det, og det er derfor tid til at bryde med de dårlige, gamle vaner. Tiden er kommet til hurtige og standardiserede ERP-løsninger, som nu er en realitet.

Mange vil sikkert stejle, når de hører os lægge ERP-udviklingsprojekter i graven, men det er sandsynligvis fordi verden aldrig har oplevet andet.

Faktisk er vi lidt forundrede over, at ERP-branchen ikke er længere fremme med standardisering og udnyttelse af skabeloner. Det virker som om, at alle tror, at det skal tage lang tid og gøre ondt at få et nyt ERP-system.

Uvildige eksperter fastslår: ”Det kan ikke lade sig gøre”.

… men de lever jo også af at rådgive virksomheder og hjælpe dem med store udviklingsprojekter, så måske derfor kan det føles som om de dermed vil save den gren over, som de selv sidder på. Aktørerne på ERP-markedet lever typisk af at sælge konsulentydelser, og de har ikke det store incitament til at afprøve nye metoder, der kannibaliserer egen forretning.

Med Sprint365 har vi ingen gammel forretningsmodel at beskytte, og derfor går vi gerne forrest.

Vi rejser os gerne op og siger, at ERP-branchen ”ikke har noget tøj på”.

Selvfølgelig skal det være nemmere at komme i gang med et ERP-system.

Selvfølgelig giver det ikke mening, at en lille virksomhed kan komme i gang med systemer som Dinero eller e-Conomic med få museklik, imens store virksomheder skal acceptere 6-18 måneders leveringstid og ekstraudgifter i millionklassen.

Produktet er i begge tilfælde reelt færdigt og klar til brug på forhånd. Den lange ventetid og de mange udgifter hos de store virksomheder kan ikke henføres til selve løsningen – der er “tilpasningerne” der udgør forskellen.

Forestil dig, at du køber et sæt tøj til 5.000 kr. Du skal bare også betale 25.000 kr. for at få tilpasset længden på bukser og ærmer, så tøjet passer dig. Og du skal i øvrigt vente flere måneder på, at det bliver syet færdigt.

Du ville forlade tøjbutikken forarget.

Hvorfor er et tilsvarende scenario i orden hos en ERP-leverandør?

Forestil dig, at du køber et sæt tøj til 5.000 kr. Du skal bare også betale 25.000 kr. for at få tilpasset længden på bukser og ærmer, så tøjet passer dig. Og du skal i øvrigt vente flere måneder på, at det bliver syet færdigt.

Du ville forlade tøjbutikken forarget.

Hvorfor er et tilsvarende scenario i orden hos en ERP-leverandør?

Opfordringen er klar. Drop den forældede forestilling om, at ERP-systemer er ”specielle”, og at din virksomheds styringsbehov er ”specielle”, og at I derfor er nødt til at ”specialudvikle” en masse funktionalitet. Det er åbenlyst, at din virksomhed er unik – det gælder vist de fleste virksomheder. Men det gælder altså ikke de systemer, som skal drive virksomheden Microsofts nye ERP-standardløsning kan mere, end du forestiller dig. Den kan indstilles til dine behov, i højere grad end du forestiller dig. Den kan udbygges med standardiserede (færdigbyggede) tillægsløsninger, som kan dække langt de fleste behov. Også der hvor din virksomhed er unik. Hele ideen med accelererede ERP-projekter med best-practice skabeloner kan vi desværre ikke tage æren for. Det er den strategi, som Microsoft har arbejdet efter i mange år. Det er grunden til, at Microsoft har flyttet alle deres forretningsløsninger til skyen. Og de har flyttet alle forretningsløsningerne til samme teknologiske platform, så de nemt kan snakke sammen. De har gjort det meget nemmere at tage nye løsninger i brug. Microsoft vil gerne have alle ERP-leverandørerne i deres partnerkanal til at følge det nye paradigme og sætte kunderne hurtigere i gang på løsningerne. Så kan der frigøres tid til andre serviceydelser, som skaber større forretningsmæssig værdi hos slutkunderne. Men mange ERP-leverandører hænger fast i det gamle paradigme, fordi de lever af at sælge konsulenttimer. Et stykke tid endnu.
Der findes ERP-leverandører, der allerede har set lyset, og som udnytter mulighederne i Microsoft nye strategi og teknologi til fulde. Vi regner os selv heriblandt.  Det er en bevægelse, som er i gang i ERP-branchen. Ført an af Microsoft. I det danske marked findes eksempelvis også Abakion, som har stor succes med at levere Microsofts ERP-løsning, Dynamics Business Central (til mindre virksomheder) på utrolig kort tid ved hjælp af skabeloner og standardopsætning.

Du må ikke tro, at du bliver sendt alene ud på en en ny og farefuld færd. Du kommer tværtimod til at følge en langsigtet og gennemtænkt strategi fra Microsoft.

Og du kommer til at gøre det sammen med tusindvis af andre virksomheder, der anvender præcis samme løsning som dig.

Fortsætter din virksomhed derimod med at specialudvikle, så fortsætter du på helt egen hånd – og for egen regning.
Du må ikke tro, at du bliver sendt alene ud på en en ny og farefuld færd. Du kommer tværtimod til at følge en langsigtet og gennemtænkt strategi fra Microsoft.

Og du kommer til at gøre det sammen med tusindvis af andre virksomheder, der anvender præcis samme løsning som dig.

Fortsætter din virksomhed derimod med at specialudvikle, så fortsætter du på helt egen hånd – og for egen regning.

Direktører-sprint365
Whitepaper DK

Nu er det tid til, at du skal læse om, hvordan du får Dynamics 365 på 30 dage

Læs dokumentet nu »