Skip to content

Senior Supply Chain Management Consultant

Lokation

Vi holder til i København, men hvis du har den rigtige profil, så er vi absolut åbne for andre løsninger!

Profil

Du er på ekspert niveau på Supply Chain Management (salg, indkøb, warehouse og evt. produktion) i Dynamics 365.

Herudover har du en god forståelse for sammenhængen imellem eget og omkringliggende kompetenceområder. Du har en solid forretningsmæssig forståelse af kundernes behov, og med skarpe consulting skills er du i stand til at lede workshops, overbevise kunderne om, at best practice fungerer for dem og evner at drive komplekse problemstillinger frem til simple løsninger/beslutninger.

Hvad vil du gerne væk fra

Lange og tunge projekter, hvor den spændende analyse/designfase hurtigt bliver erstattet af det meget lange og seje træk med at få færdiggjort og dokumenteret løsningen i alle detaljer.

Ofte under store budget og tidsmæssige overskridelser hos kunder der selv kæmper med at levere deres del og i stigende omfang bliver kritiske overfor eller direkte utilfreds md samarbejdet

Hvad kan vi tilbyde

Langt hurtigere implementeringer, hvor hovedvægten i første halvdel ligger på at hjælpe kunderne på plads med nye arbejdsrutiner, så de kan få løst deres udfordringer i størst muligt omfang med best practice pre-built løsninger.

Den faglige udfordring skifter fra en teknisk udfordring, hvor produktet skal bukkes til at følge kundens ønsker (oftest lig med kundens nuværende løsning), til en forretningsmæssig udfordring, hvor kundens organisering og forretningsprocesser skal optimeres med brug af best practice templates.

Skyscraper banner