Skip to content
Velkommen til Sprint365

Professional Services

Enterprise Ressource Planning (ERP) løsninger opfattes typisk som værende relevante for forretninger der producerer og/eller sælger fysiske varer og produkter, og ikke så meget for service drevne virksomheder. Imidlertid er det sådan, at hvis projekter er livsnerven for din virksomhed, så er det afgørende at få et ERP system, der kan støtte og styrke dine forretningsbehov om at levere succesfulde projekter.

Gør det nemt at matche kvalificerede, tilgængelige ressourcer med opgaver med et godt planlægningsværktøj, som bidrager til at øge jeres afkast, reducere omkostningerne og styrke kundetilfredsheden.

Dynamics 365 for Professional Services er en end-to-end løsning til servicevirksomheder, der giver større kontrol med projektøkonomi og ressourcer i et lettilgængeligt Microsoft Office-lignende interface.

Med Sprint365 opnår din virksomhed en række gevinster og fordele

Effektiv håndtering af projekter

Maksimeret ressourceudnyttelse

Sporing af KPI med data i realtid

Nemt økonomisk overblik over projekter

Beslutninger om datakørsel

Fastholdelse af beskæftigelse og lavere udbrændthed

Højre ROI pr. projekt

Hurtigt overblik over ressourcer

Højere kundetilfredshed

Mød et par af vores andre kunder

Hvorfor skal du vælge Sprint365?

Tag vores test og opdag, om din virksomhed er klar til at løfte sig til nye højder med Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations!:

Hent vores ‘Guide til Dynamics 365’ nu og få svar på de 13 mest afgørende spørgsmål, der vil hjælpe dig og din virksomhed på rejsen med Sprint365:

Sprint365 Project Management indeholder et væld af funktionalitet, der vil styrke din forretning fra dag 1.

PROJEKT FAKTURERING

Modulet hjælper med at definere projektmål, oprette projekter og  etablere tidsplaner. Det giver projektledere mulighed for at definere opgaver, tildele ressourcer, indstille afhængigheder og spore fremskridt.

BUDGETTERING OG OMKOSTNINGSSTYRING

Dette modul giver projektledere mulighed for at definere projektbudgetter, spore projektomkostninger og sammenligne dem med planlagte budgetter. Det giver indsigt i omkostningsafvigelser og hjælper med at kontrollere projektudgifter.

FINANSIEL RAPPORTERING OG ANALYSE

Dette modul giver projektledere mulighed for at definere projektbudgetter, spore projektomkostninger og sammenligne dem med planlagte budgetter. Det giver indsigt i omkostningsafvigelser og hjælper med at kontrollere projektudgifter.

PROJEKT PLANLÆGNING

Dette modul hjælper med at definere projektmål, oprette projektplaner, etablere projektplaner. Det giver projektledere mulighed for at definere opgaver, tildele ressourcer, indstille afhængigheder og spore fremskridt.

Projekter
Smiling

RESSOURCESTYRING

Dette modul giver omfattende finansiel rapportering og analyse kapaciteter specifikt for projekter. Det omfatter rapporter om projektets rentabilitet, budgetudnyttelse, omkostningsfordeling og andre økonomiske målinger.

TID OG UDGIFTER

Dette modul gør det muligt for projekt team medlemmer at logge deres tid på projekter, indsende udgifter relateret til projektet. Nøjagtig sporing af projektomkostninger og letter projektregnskab.

PROJEKT REGNSKAB

Projektregnskabsmodulet integreres med ERP-systemets finansfunktionalitet, hvilket sikrer nøjagtig registrering af projektrelaterede finansielle transaktioner og opretholder finansiel dataintegritet.

KUNDE HISTORIE

TO-INCREASE (HOLLAND)

To-Increase udvikler og sælger softwareløsninger, der løser komplekse problemer for udvalgte brancher (konstruktion, produktion, service, leje/leasing). Virksomheden blev etableret som en selvstændig enhed ifm. at det danske selskab, Columbus solgte de ca. 200 ansatte fra til en kapitalfond tilbage i 2021.

To-Increase er i dag styret fra Holland, men har også kontorer i både Asien (Indien) og USA (New York), og har derudover et forhandlernetværk med +250 partnere fordelt over hele verden.

To-Increase

Dynamics 365 som centralt styringsværktøj

To-Increase skulle i 2021 etablere en helt ny, komplet IT platform, og i den forbindelse skulle også vælges et ERP system.

Det var afgørende for To-Increase, at komme i luften med nyt system på kortest mulig tid, og det stod hurtigt klart, at D365FO skulle udgøre kernen i det nye systemlandskab. 

Med et klart mål om at styrke forretningen fra dag et blev D365 FO implementeret via Sprint365 programmet. Fundamentet i løsningen er en “Sprint365 Modern Finance” opsætning, som er baseret på Best Practice standarder fra andre internationale og anerkendte selskaber.

OMFATTENDE DIGITALT OVERBLIK

Udover alle de omfattende funktionaliteter, som må forventes at finde i et moderne finanssystem, så indeholder løsningen også en dokumentation af virksomhedens forretningsprocesser, så To-Increase dels kan sikre sine høje kvalitetsstandarder og samtidig onboarde nye kollegaer på en enkel og smidig måde.

Nok så vigtigt, så har løsningen også indbygget avanceret, industrispecifik funktionalitet.  Ved hjælp af “S365 Project Management” modulet har man fået et værktøj som sikret at man kan oprette, følge om færdiggøre succesfulde projekter, og som samtidig giver et unikt overblik over firmaets ressourcer, udnyttelsesgrader, leveringstider mv., som er elementer der udgør virksomhedens hjerteblod.

Selskabets ledelse har således opnået et omfattende digitalt overblik og kan nu træffe daglige beslutninger baseret på data, som i øvrigt opdateres 24-7.

Den enkelte medarbejder i To-Increase har via sine nye digitale værktøjer fået et markant kompetenceløft, og det er blevet muligt for selskabet at planlægge og optimere den daglige drift i en grad, som ikke var muligt tidligere, hvilket har resulteret i en særdeles positiv business case for projektet.

Harald Werner

Harald Werner
CFO, To-Increase

“At vælge en køreklar løsning over et traditionelt ERP projekt var ikke en særlig svær beslutning.

Tid var afgørende, og efter vi blev solgt ud af vores moderselskab, Columbus, ønskede vi virkelig at stå på egne ben.”

FAKTABOKS

Det indeholder To-Increase løsningen

  • Dynamics 365 FO Finans (powered by Microsoft)
  • S365 Business Process Modeler (powered by QualiWare)
  • S365 Academy Learning Universe (powered by Eloomi)
  • S365 Productivity suite (powered by To-Increase)
  • S365 Advanced Banking (powered by SK Global)

Løsningen er opbygget efter et byggeklods princip, hvor D365FO udgør selve kernen, og hvor ekstra funktionalitet (såkaldte ISV-moduler) kan tilføjes efter behov.

Det hele er opbygget som en standardløsning, hvilket betyder, at der ikke er anvendt særlig kode eller individuelle tilretninger. D365 FO er konfigureret ved hjælp af en Sprint365 skabelon, som er baseret på “Best Practice” fra andre tilsvarende løsninger.

Sprint puzzle
Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007