Skip to content
Velkommen til Sprint365

Industrial Asset Management

Aktivstyring (vedligeholdelsesaktiver) i Microsoft Dynamics 365 – din indgang til vedligeholdelsesekspertise. Hos Sprint365 har vi en dyb forståelse for de komplekse udfordringer, der følger med håndteringen af industrielle aktiver og vores mission er at gøre processen så enkel som mulig for dig. 

Modulet for aktivstyring er omhyggeligt prækonfigureret med branchens bedste vedligeholdelsespraksisser. Det indkapsler dybdegående fagviden, rodfæstet i internationalt anerkendte standarder.

Med vores prækonfigurerede modul behøver du ikke bekymre dig om detaljerne, hvad enten det er antallet af vedligeholdelsesforespørgselstyper eller de specifikke fejldata der skal registreres. Overlad konfiguration og opsætning af vedligeholdelse til os, så du kan koncentrere dig om det væsentlige: at vedligeholde og optimere dine aktiver.

Med Sprint365 opnår din virksomhed en række gevinster og fordele

Prækonfiguret setup

KPI dashboards

GAP analyse

Omkostningsbesparelser

Optimering af ressourceallokering

Høj tilfredshed

Sensor data intelligens

Best practice processer

Let at integrere til 3. parts løsninger

Mød et par af vores kunder

Hvorfor skal du vælge Sprint365?

Tag vores test og opdag, om din virksomhed er klar til at løfte sig til nye højder med Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations!

Hent vores ‘Guide til Dynamics 365’ nu og få svar på de 13 mest afgørende spørgsmål, der vil hjælpe dig og din virksomhed på rejsen med Sprint365.

Sprint365 Industrial Asset Management indeholder et væld af funktionaliteter, der styrker din forretning fra dag 1

ANLÆGSREGISTER

Anlægsregisteret er stedet, hvor du opretter din anlægs taxonomi/hierarki. Vi hjælper dig med at oprette din taxonomi baseret på bedste praksis fra ISO 14224.

KONSEKVENSKLASSIFIKATION

Vejen til vedligeholdelsesekspertise begynder med korrekt konsekvensklassifikation af alle dine aktiver. Vi er der for at hjælpe dig med konsekvensklassifikation og kritikalitetsanalyse.

VEDLIGEHOLDELSESPLANER

Efter vi har udført konsekvensklassifikation og kritikalitetsanalyse, går vi videre til at oprette dine vedligeholdelsesplaner. For genstande med lignende fejlmåder og mekanismer og som opererer under lignende betingelser, kan der udvikles generiske vedligeholdelseskoncepter (GMC) for at gøre opgavevalgsprocessen mere effektiv. Vi opretter vedligeholdelsesplaner for din planlagte vedligeholdelse (PM), men også for korrigerende vedligeholdelse, så dine medarbejdere ved, hvad de skal gøre, hvis der opstår en uforudset nedetid.

Projekter
Smiling

RESERVEDELE

Vurderingen af reservedele definerer behovet for reservedele, og reservedelsstrategien vil blive baseret på resultater fra konsekvensklassifikation og andre relevante analyser som pålidelighedsanalyse og barriereanalyse. PM-programmet angiver typen og skønnet for efterspørgselsraten for reservedele, der bruges til PM. Efterspørgselsraten og hvilke reservedele der er nødvendige til korrigerende vedligeholdelse er mere udfordrende at skønne. Vi bruger historiske vedligeholdelses- og lagertransaktioner, installationspecifikke data, generiske pålidelighedsdata (f.eks. OREDA®) og din vedligeholdelsespersonnels erfaring.

FEJLDATA

Vi benytter standardiseret fejldata fra ISO 14224 og OREDA, hvilket sikrer, at du kan starte med at registrere fejldata med det samme. Med vault registration kan du bruge data til at rapportere på og kontinuerligt forbedre din arbejdsproces. Du vil få kendskab til den mest gængse fejltype, på hvilket maskineri den oftest forekommer og hvorfor.

Fejlene kan vælges fra en dropdownliste, når du registrerer vedligeholdelsesordrer ligesom du kan registrere dem, når du lukker en arbejdsordre. Fejlene er aktiv-afhængige, hvilket betyder, at du f.eks. kun vil se pumperelevante fejl, når du registerer fejl på en pumpe.

PLANLÆGNING & TIDSPLANLÆGNING

Vi kan hjælpe med dine planlægnings- og tidsplanlægningsbehov. Ved hjælp af den indbyggede planlægningsplan hjælper vi dig med at oprette de bedste planlægnings- og tidsplanlægningspraksis for at minimere ikke-produktivt arbejde og få mere gjort med den samme arbejdsstyrke. We can help with your planning and scheduling needs. Using the built in Planning Board, we help you set up best planning and scheduling practices to help you minimize unproductive work and get more done with the same workforce.

KPI DASHBOARDS

Vi leverer vedligeholdelsesindsigt gennem Power BI Dashboards.

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007