Skip to content
Velkommen til Sprint365

Velkommen til Sprint365

At levere Microsoft Dynamics ERP på en klog måde. Altså klogere end det, som ERP-branchen normalt gør, det er vores mission.

Din forretning er unik. Men det gælder ikke de systemer, der skal til for at drive den. De skal faktisk helst være mage til dem, som alle andre bruger. Helt standard og baseret på ‘best practice’. Det giver nemlig mening, både logisk og økonomisk.

Det er ikke som udviklere og konsulenter at vores folk er flasket op. De kommer fra forskellige virksomheder, hvor de havde de roller som fx Finance Lead og Controller. Det er tanken, at de taler dit sprog, og at de forstår din forretning.

Det gamle paradigme i ERP-branchen med at bygge alt fra bunden og levere massevis af konsulenttimer, det er vi mega trætte af. Alle mister pusten af projekter, der tager halve eller hele år, og som regel løber den slags projekter tør for både energi og penge, inden man når frem til at skabe værdi.

At standardisere og bruge skabeloner. Det vil vi gerne. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken hver eneste gang.

Du skal bruge 20% af energien og pengene på at komme i gang med din ERP-løsning, og 80% på at skabe forretningsmæssig værdi med løsningen bagefter. Og du skal helst ikke bruge mere end 30 dage på det.

Derfor har vi skabt projektmetoden “Sprint365“.

Med Sprint kan du opgradere din gamle Microsoft Dynamics AX – eller komme i gang med en helt ny Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management – på kun 30 dage.

Brug din energi på forretning i stedet for teknik.

dynamics-365

Sprint365 teamet

..består af en lille gruppe af folk med massiv erfaring inden for digitalisering, strategi, finans og IT.
Vi vil meget gerne tale med dig og din virksomhed om fremtidige projekter og muligheder.

Camilla Produktarkitekt | Finance & Reporting Jeg er din go-to-person, hvis du har spørgsmål til finans - på hvilket som helst niveau -, internationalisering og dets muligheder, forretnings­processer eller en ERP implementering og efterfølgende drift. Skriv til mig nu Besøg mig på Linkedin

Camilla

Produktarkitekt | Finance & Reporting

Jeg er din go-to-person, hvis du har spørgsmål til finans – på hvilket som helst niveau -, internationalisering og dets muligheder, forretnings­processer eller en ERP implementering og efterfølgende drift.

Skriv til mig nu
Besøg mig på Linkedin

Jakob CPO | Founder Er du nysgerrig på, hvad Sprint365 kan gøre for din virksomhed? Vil du være med til at videreudvikle produktet, så vi altid giver vores kunder det bedst mulige fundament? Eller skal vi tale om et muligt samarbejde? Skriv eller ring på 40350300 nu Besøg mig på Linkedin

Jakob

CPO | Founder

Er du nysgerrig på, hvad Sprint365 kan gøre for din virksomhed? Vil du være med til at videreudvikle produktet, så vi altid giver vores kunder det bedst mulige fundament? Eller skal vi tale om et muligt samarbejde?

Skriv eller ring på 40350300 nu
Besøg mig på Linkedin

Janek CEO | Co-Founder Skal vi afklare din virksomheds behov og udfordringer, tage en snak om hvorvidt Sprint365 kan fremtidssikre din virksomhed, er du nysgerrig på Sprint365 eller måske interesseret i en samtale om muligheden for samarbejde? Skriv eller ring på 30308007 nu Besøg mig på Linkedin

Janek

CEO | Co-Founder

Skal vi afklare din virksomheds behov og udfordringer, tage en snak om hvorvidt Sprint365 kan fremtidssikre din virksomhed, er du nysgerrig på Sprint365 eller måske interesseret i en samtale om muligheden for samarbejde?

Skriv eller ring på 30308007 nu
Besøg mig på Linkedin

Jörg Produktspecialist | Finance, Manufacturing & Logistics Når dit projekt indeholder lagerstyring, handel, logistik, og produktion, så skal vi tale sammen. Jeg arbejder med base i Barcelona. Har du spørgsmål til, hvordan dit Manufacturing & Logistics ERP implementeringsprojekt får success? Skriv til mig nu Besøg mig på Linkedin

Jörg

Produktspecialist | Finance, Manufacturing & Logistics

Når dit projekt indeholder lagerstyring, handel, logistik, og produktion, så skal vi tale sammen. Jeg arbejder med base i Barcelona. Har du spørgsmål til, hvordan dit Manufacturing & Logistics ERP implementeringsprojekt får success?

Skriv til mig nu
Besøg mig på Linkedin

Mette, Marketing Specialist

Mette

Marketing Specialist

Målgrupper, annoncering og call-to-action er en del af min hverdag. Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller måske endda input i forbindelse med markedsføring.

Skriv til mig nu
Besøg mig på Linkedin

Morten Produktsspecialist | Finance & BI Har du spørgsmål til Finance eller BI, så er er du mere end velkommen til at kontakte mig. Skriv til mig nu Besøg mig på Linkedin

Morten

Produktsspecialist | Finance & BI

Har du spørgsmål til Finance eller BI, så er er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Skriv til mig nu
Besøg mig på Linkedin

Sagar Produktspecialist | Warehouse & Logistics Som SCM-konsulent med ekspertise inden for lager-, transport- og asset management-løsninger i Dynamics 365, kan jeg hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål. Skriv til mig nu Besøg mig på Linkedin

Sagar

Produktspecialist | Warehouse & Logistics

Som SCM-konsulent med ekspertise inden for lager-, transport- og asset management-løsninger i Dynamics 365, kan jeg hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål.

Skriv til mig nu
Besøg mig på Linkedin

Skarlit Produktspecialist | Manufacturing & Logistics Med base i Kina tager jeg mig af lagerstyring, handel, logistik, og produktionsstyring i dit ERP-projekt. Hvis du har spørgsmål til Manufacturing eller Logistics i dit ERP, så siger du bare til. Besøg mig på Linkedin

Skarlit

Produktspecialist | Manufacturing & Logistics

Med base i Kina tager jeg mig af lagerstyring, handel, logistik, og produktionsstyring i dit ERP-projekt. Hvis du har spørgsmål til Manufacturing eller Logistics i dit ERP, så siger du bare til.

Besøg mig på Linkedin

Soumitra Produktspecialist | Warehouse & Logistics Jeg er SCM-konsulent med ekspertise inden for handel, logistik, lager og transport løsninger i Dynamics 365. Hvis du har spørgsmål i den retning, så kan jeg hjælpe dig. Skriv til mig nu Besøg mig på Linkedin

Soumitra

Produktspecialist | Warehouse & Logistics

Jeg er SCM-konsulent med ekspertise inden for handel, logistik, lager og transport løsninger i Dynamics 365. Hvis du har spørgsmål i den retning, så kan jeg hjælpe dig.

Skriv til mig nu
Besøg mig på Linkedin

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Kontakt os

Vil du høre hvordan din virksomhed kan gå live med Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management på 30 dage og gøre din forretning klar til fremtiden?