Skip to content
Velkommen til Sprint365

Field Service

For dig, der driver en serviceorienteret organisation med dygtige teknikere, der konstant er på farten, er en Enterprise Resource Planning (ERP) løsning måske ikke det åbenlyse valg til styring af dine aktiviteter.

Effektiv ressource- or materialeallokering er afgørende for din virksomhed og kræver nøje planlægning samt optimal indsats fra dine serviceteknikere. Ved at anvende de rette værktøjer, kan du forbedre dit investeringsafkast (ROI), reducere omkostningerne og forbedre kundeoplevelsen.

Effektive indkøbs- og lagerstyringsprocesser bidrager yderligere til optimering af ressourceallokering og etablering af smidige processer. Dynamics 365 for Trade & Services er en topmoderne end-to-end løsning skræddersyet til styring af field service, der giver dig mulighed for at løfte din forretning til nye højder af produktivitet og kundetilfredshed.

Med Sprint365 opnår din virksomhed en række gevinster og fordele

Effektiv allokering og planlægning af teknikere

Data i real-time

Altid adgang til systemet, uanset hvor du er

Bedre kommunikation med kunder

Fuldt overblik over dit lager

Strømlinet process for arbejdsordrer, fra start til slut

Nem adgang til data på teknikere, ordrer og udgifter

Proaktiv planlægning af rutine -inspektioner og vedligehold

Højere kundetilfredshed

Mød et par af vores kunder

Hvorfor skal du vælge Sprint365?

Tag vores test og opdag, om din virksomhed er klar til at løfte sig til nye højder med Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations!

Hent vores ‘Guide til Dynamics 365’ nu og få svar på de 13 mest afgørende spørgsmål, der vil hjælpe dig og din virksomhed på rejsen med Sprint365.

Sprint365 Field Service indeholder et væld af funktionaliteter, der styrker din forretning fra dag 1

Indkøb & sourcing

Dette modul giver din indkøbsafdeling mulighed for at optimere deres proces. Den ansvarlige for kildehåndtering kan nemt administrere leverandører og spore indkøb. Interne anmodninger kan nemt håndteres, samles og behandles gennem indkøbsrekvisitioner. Integrerede BI-løsninger muliggør effektiv styring af udgifter.

LAGERSTYRING

Tag kontrol over lagerbeholdninger, ordrer, salg og leverancer med avancerede planlægningsfunktioner for at optimere arbejdskapitalen. Synlighed på lagerbeholdninger gør det muligt for teamet at optimere lagerstyringen.

SALG OG DISTRIBUERING

Giv din salgsorganisation beføjelse til at administrere kundedata og behandle salg gnidningsløst fra tilbud til fakturering. Simplificér indsamlingsprocessen og forbedr jeres kunderelationer.

Projekter
Smiling

ARBEJDSORDRESTYRING 

Med dette modul kan serviceteamet spore servicearbejdsordrer fra start til slut. Indfang information på stedet, bestil nødvendige varer til udførelse og registrer arbejdstid og udgifter.

PLANLÆGNING OG ALLOKERING

Dette modul hjælper med at optimere virksomhedens serviceadministration ved at sende de rette teknikere med de rette færdigheder til den rette jobplacering. Oprethold synlighed, følg fremskridt og forsyn teknikere med opdateringer via mobilen.

B2B-KUNDEPORTAL (ESALES)

Byd jeres kunder velkommen direkte i jeres forretningssystem med Sprint365’s kundeportalløsning. Strømlin ordrehåndtering og reducér administration.

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007