Skip to content
Velkommen til Sprint365

Professional Services

Enterprise Ressource Planning (ERP) løsninger opfattes typisk som værende relevante for forretninger der producerer og/eller sælger fysiske varer og produkter, og ikke så meget for servicedrevne virksomheder. Imidlertid er det sådan, at hvis projekter er livsnerven for din virksomhed, så er det afgørende at få et ERP-system, der kan støtte og styrke dine forretningsbehov om at levere succesfulde projekter.

Gør det nemt at matche kvalificerede, tilgængelige ressourcer med opgaver med et godt planlægningsværktøj, som bidrager til at øge jeres afkast, reducere omkostningerne og styrke kundetilfredsheden.

Dynamics 365 for Professional Services er en end-to-end løsning til servicevirksomheder, der giver større kontrol med projektøkonomi og ressourcer i et lettilgængeligt Microsoft Office-lignende interface.

Med Sprint365 opnår din virksomhed en række gevinster og fordele

Effektiv håndtering af projekter

Optimal ressourceudnyttelse

KPI-tracking med data i realtid

Nemt økonomisk overblik over projekter

Beslutninger om datakørsel

Fastholdelse af medarbejdere og lavere udbrændthed

Højre ROI per projekt

Hurtigt overblik over ressourcer

Højere kundetilfredshed

Mød et par af vores kunder

Hvorfor skal du vælge Sprint365?

Tag vores test og opdag, om din virksomhed er klar til at løfte sig til nye højder med Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations!

Hent vores ‘Guide til Dynamics 365’ nu og få svar på de 13 mest afgørende spørgsmål, der vil hjælpe dig og din virksomhed på rejsen med Sprint365

Sprint365 Project Management indeholder et væld af funktionaliteter, der styrker din forretning fra dag 1

PROJEKTFAKTURERING

Modulet hjælper med at definere projektmål, oprette projekter og  etablere tidsplaner. Det giver projektledere mulighed for at definere opgaver, tildele ressourcer, indstille afhængigheder og spore fremskridt.

BUDGETTERING OG OMKOSTNINGSSTYRING

Dette modul giver projektledere mulighed for at definere projektbudgetter, spore projektomkostninger og sammenligne dem med planlagte budgetter. Det giver indsigt i omkostningsafvigelser og hjælper med at kontrollere projektudgifter.

FINANSIEL RAPPORTERING OG ANALYSE

Dette modul giver projektledere mulighed for at definere projektbudgetter, spore projektomkostninger og sammenligne dem med planlagte budgetter. Det giver indsigt i omkostningsafvigelser og hjælper med at kontrollere projektudgifter.

PROJEKTPLANLÆGNING

Dette modul hjælper med at definere projektmål, oprette projektplaner og vedligeholde samme. Det giver projektledere mulighed for at definere opgaver, tildele ressourcer, indstille afhængigheder og spore fremskridt.

Projekter
Smiling

RESSOURCESTYRING

Dette modul giver omfattende finansiel rapportering og analyse kapaciteter specifikt for projekter. Det omfatter rapporter om projektets rentabilitet, budgetudnyttelse, omkostningsfordeling og andre økonomiske målinger.

TID OG UDGIFTER

Dette modul giver projektteamet mulighed for at registrere deres tid på projekter og indsende udgifter relateret til projektet. Resultatet er mere præcis tracking af projektomkostninger og dermed nemmere projektregnskabsførelse.

PROJEKTREGNSKAB

Projektregnskabsmodulet integreres med ERP-systemets finansfunktionalitet, hvilket sikrer nøjagtig registrering af projektrelaterede finansielle transaktioner og opretholder finansiel dataintegritet.

FAKTABOKS

Det indeholder To-Increase løsningen

  • Dynamics 365 FO Finans (powered by Microsoft)
  • S365 Business Process Modeler (powered by QualiWare)
  • S365 Academy Learning Universe (powered by Eloomi)
  • S365 Productivity suite (powered by To-Increase)
  • S365 Advanced Banking (powered by SK Global)

Løsningen er opbygget efter et byggeklods princip, hvor D365FO udgør selve kernen, og hvor ekstra funktionalitet (såkaldte ISV-moduler) kan tilføjes efter behov.

Det hele er opbygget som en standardløsning, hvilket betyder, at der ikke er anvendt særlig kode eller individuelle tilretninger. D365 FO er konfigureret ved hjælp af en Sprint365 skabelon, som er baseret på “Best Practice” fra andre tilsvarende løsninger.

Sprint puzzle
Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Contact us

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call now (+45) 3030 8007