Skip to content
Velkommen til Sprint365

Modern Finance

På det kontinuerligt udviklende finansområde vender virksomheder sig i stigende grad mod cloud Enterprise Resource Planning (ERP)-systemer for at strømline og forbedre deres økonomistyringsprocesser. Moderne finans, præget af dynamiske markedsforhold, globale forbindelser og databaseret beslutningstagning, kræver en sofistikeret tilgang til håndtering af finansielle aktiviteter. ERP-systemer fungerer som rygraden i denne udvikling og giver organisationer en omfattende og integreret platform til at optimere finansielle processer, forbedre effektiviteten og drive strategiske beslutninger.

Med Sprint365 opnår din virksomhed en række gevinster og fordele

Strømlinde finansielle processer

Nøjagtig finansiel rapportering

Styrket compliancestyring

Forbedret data accuracy

Større transparens i finansiel rapportering

Lavere driftsomkostninger

Effektiv budgettering og prognosestyring

Tidsbesparelse gennem effektivisering

Effektiv forretningsintelligens og analyseværktøjer

Mød et par af vores kunder

Hvorfor skal du vælge Sprint365?

Tag vores test og opdag, om din virksomhed er klar til at løfte sig til nye højder med Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations!

Hent vores ‘Guide til Dynamics 365’ nu og få svar på de 13 mest afgørende spørgsmål, der vil hjælpe dig og din virksomhed på rejsen med Sprint365.

Sprint365 Modern Finance indeholder et væld af funktionaliteter, der styrker din forretning fra dag 1

FINANSIEL ANALYSE OG RAPPORTERING

I finansverdenen er evnen til at analysere og rapportere om finansielle data afgørende. Finansiel analyse og rapportering er hjørnestenen i informeret beslutningstagning, idet det giver virksomheder afgørende indblik i deres økonomiske situation. Denne essentielle funktion giver organisationer mulighed for at vurdere rentabilitet, identificere trends og kommunikere økonomisk sundhed til interessenter.

PROGNOSE

Det er afgørende at forudse fremtidige trends. Finansiel prognosticering anvender historiske data til at forudsige resultater, hvilket hjælper med proaktiv planlægning og informeret beslutningstagning.

PROCESAUTOMATISERING

Effektivitet er nøglen i finans. Finansiel procesautomatisering anvender teknologi til at strømline arbejdsprocesser, minimere fejl og frigøre ressourcer til strategiske formål.

Projekter
Smiling

SHARED FINANCE SERVICES

Shared Finance Services henviser til en model, hvor forskellige teams, afdelinger og selskaber udnytter fælles finansielle ressourcer eller services. Denne tilgang implementeres ofte for at optimere finansielle operationer, øge effektiviteten og strømline på tværs af organisationen.

INTEGRERET BANK

Bankintegrationer i Dynamics 365 automatiserer ikke kun og strømliner finansielle processer, men giver også real-time insight, nøjagtighed og sikkerhed, hvilket bidrager til generel operationel effektivitet og finansiel ledelseseffektivitet.

KONSOLIDERING & INTERCOMPANY

Inden for finans er konsoliderings- og interne forretningsprocesser kritiske. Dette indebærer harmonisering af finansielle data på tværs af enheder for nøjagtig rapportering og strømlinede operationer. 

FAKTABOKS

Det indeholder To-Increase løsningen

  • Dynamics 365 FO Finans (powered by Microsoft)
  • S365 Business Process Modeler (powered by QualiWare)
  • S365 Academy Learning Universe (powered by Eloomi)
  • S365 Productivity suite (powered by To-Increase)
  • S365 Advanced Banking (powered by SK Global)

Løsningen er opbygget efter et byggeklods princip, hvor D365FO udgør selve kernen, og hvor ekstra funktionalitet (såkaldte ISV-moduler) kan tilføjes efter behov.

Det hele er opbygget som en standardløsning, hvilket betyder, at der ikke er anvendt særlig kode eller individuelle tilretninger. D365 FO er konfigureret ved hjælp af en Sprint365 skabelon, som er baseret på “Best Practice” fra andre tilsvarende løsninger.

Sprint puzzle
Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007