Skip to content
Velkommen til Sprint365

Konstruktion & Vedligehold

Asset Management er et centralt begreb i mange virksomheder i dag, og dækker over hvordan en organisation gennem en systematisk indsats forvalter sine aktiver på en optimal facon og dermed skaber værdi for selskabet. Med det stigende fokus på digitalisering og en hastigt accelererende udvikling indenfor det teknologiske område giver opstår det hele tiden nye muligheder for at optimere og forbedre. At have de rigtige systemer på plads, herunder et Asset Management ERP, til at udføre opgaven er afgørende.

Asset tracking (AT) og condition monitoring (CM) er de to hovedelementer inden for asset management. 

Med AT og CM er det muligt at gøre sine aktiver ’smarte og intelligente’, og det giver helt nye muligheder for optimering af forretningsgrundlaget. Katalysatoren for dette er de store mængder data (Big Data), der opsamles ved brugen af IoT.

Med Sprint365opnår din virksomhed en række gevinster og fordele

Effektiv håndtering af projekter

Maksimeret ressourceudnyttelse

Sporing af KPI med data i realtid

Nemt økonomisk overblik over projekter

Beslutninger om datakørsel

Fastholdelse af beskæftigelse og lavere udbrændthed

Højre ROI pr. projekt

Hurtigt overblik over ressourcer

Højere kundetilfredshed

Sprint365 Konstruktion & Vedligehold indeholder et væld af funktionalitet, der vil styrke din forretning fra dag 1.

Projekt fakturering

Modulet hjælper med at definere projektmål, oprette projekter og  etablere tidsplaner. Det giver projektledere mulighed for at definere opgaver, tildele ressourcer, indstille afhængigheder og spore fremskridt.

Projekter

PROJEKT PLANLÆGNING

Dette modul hjælper med at definere projektmål, oprette projektplaner, etablere projektplaner. Det giver projektledere mulighed for at definere opgaver, tildele ressourcer, indstille afhængigheder og spore fremskridt.

RESSOURCESTYRING

Dette modul giver omfattende finansiel rapportering og analyse kapaciteter specifikt for projekter. Det omfatter rapporter om projektets rentabilitet, budgetudnyttelse, omkostningsfordeling og andre økonomiske målinger.

Smiling

Budgettering og omkostningsstyring

Dette modul giver projektledere mulighed for at definere projektbudgetter, spore projektomkostninger og sammenligne dem med planlagte budgetter. Det giver indsigt i omkostningsafvigelser og hjælper med at kontrollere projektudgifter.

Work

TID OG UDGIFTER

Dette modul gør det muligt for projekt team medlemmer at logge deres tid på projekter, indsende udgifter relateret til projektet. Nøjagtig sporing af projektomkostninger og letter projektregnskab.

FINANSIEL RAPPORTERING OG ANALYSE

Dette modul giver projektledere mulighed for at definere projektbudgetter, spore projektomkostninger og sammenligne dem med planlagte budgetter. Det giver indsigt i omkostningsafvigelser og hjælper med at kontrollere projektudgifter.

project

PROJEKT REGNSKAB

Projektregnskabsmodulet integreres med ERP-systemets finansfunktionalitet, hvilket sikrer nøjagtig registrering af projektrelaterede finansielle transaktioner og opretholder finansiel dataintegritet.

project1

KUNDE HISTORIE

CERMAQ (NORGE)

Norske Cermaq er en af verdens førende producenter/opdrættere af laks, som arbejder på at skabe en transition af fødevareindustrien imod sundere og mere klimavenlig mad. 

Selskabets 3.500 ansatte driver store, højteknologiske laksefarme i verdens mest rene vande i henholdsvis Canada, Chile og Norge, og de distribuerer dagligt laks af superior kvalitet rundt til kunder i hele verden.

Dynamics 365 som centralt styringsværktøj

For at styre forretningen har Cermaq implementeret Dynamics 365 FO, som er er et af virksomhedens mest centrale og vitale IT systemer. Fundamentet i løsningen er en “Sprint365 Modern Finance” opsætning, som er baseret på Best Practice standarder fra andre internationale og anerkendte selskaber.

Udover alle de omfattende funktionaliteter, som må forventes at finde i et moderne finanssystem, så indeholder løsningen også en dokumentation af virksomhedens forretningsprocesser, så Cermaq dels kan sikre sine høje kvalitetsstandarder og samtidig onboarde nye kollegaer på en enkel og smidig måde.

Nok så vigtigt, så har løsningen også indbygget avanceret, industrispecifik funktionalitet.  Ved hjælp af IoT teknologi på en række af selskabets enheder er det blevet for Cermaq at overvåge og vedligeholde deres højteknologiske anlæg, som er virksomhedens hjerteblod.

Selskabets ledelse har således opnået et omfattende digitalt overblik og kan nu træffe daglige beslutninger baseret på data, som i øvrigt opdateres 24-7.

Den enkelte medarbejder i Cermaq har via sine nye digitale værktøjer fået et markant kompetenceløft, og det er blevet muligt for selskabet at planlægge og optimere produktionen i en grad, som ikke var muligt tidligere, hvilket har resulteret i en særdeles positiv business case for projektet.

Hurtig implementering var nøglen til succes

Ved at vælge en køreklar Best Practice løsning fra Sprint365 blev det muligt for Cermaq at få forretningssystemet implementeret på kort tid, og dermed komme i gang med at opnå forretningsmæssige fordele allerede efter få måneder.

I selve implementeringsforløbet var mange ting dermed afklaret og defineret på forhånd, og fokus kunne lægges på at udvikle de områder og den funktionalitet, som virkelig ville bidrage til at styrke Cermaq’s forretning.

Tidligt i forløbet blev funktionalitet og forretningsprocesser afstemt med behov og ønsker hos Cermaq, og dernæst fik både administratorer og slutbrugere adgang til et digitalt læringsunivers i Sprint365. Således kunne den enkelte ansatte tidligt i forløbet blive fortrolig med det nye system, og påbegynde et individuelt læringsforløb på en kopi af den fremtidige løsning, som indeholdt selskabets egne data. Dermed blev forandringen og overgangen til nyt system ikke en trussel, men en positiv og motiverende oplevelse.

Cermaq

FAKTABOKS

Det indeholder Cermaq løsningen

  • Dynamics 365 FO Finans (powered by Microsoft)
  • S365 Business Process Modeler (powered by QualiWare)
  • S365 Academy Learning Universe (powered by Eloomi)
  • S365 Productivity suite (powered by To-Increase)
  • S365 Advanced Banking (powered by SK Global)
  • S365 Ex-Flow AP Automation (powered by SignUp)

Løsningen er opbygget efter et byggeklods princip, hvor D365FO udgør selve kernen, og hvor ekstra funktionalitet (såkaldte ISV-moduler) kan tilføjes efter behov.

Det hele er opbygget som en standardløsning, hvilket betyder, at der ikke er anvendt særlig kode eller individuelle tilretninger. D365 FO er konfigureret ved hjælp af en Sprint365 skabelon, som er baseret på “Best Practice” fra andre tilsvarende løsninger.

Sprint puzzle

Mød et par af vores andre kunder

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007