Skip to content
Image

Project Assistant (Studentermedhjælper)

Lokation: København
 
På udkig efter et studierelevant job? Er du klar på at afprøve din teoretiske viden i praksis? Brænder du for at udforske startup-miljøet, store internationale projekter og konsulentverdenen? Så læs med.
 

Hvem er Sprint365?

Vi er en forsamling af geniale og spøjse hoveder, som hver dag arbejder for at revolutionere den støvede ERP-branche. Vi er kometen i en branche fyldt med dinosaurer, hvis vi selv skal sige det. Sprint365 blev stiftet i 2020 i opgør med de omfattende og tidskrævende projekter, som kendetegner ERP-branchen. Vi leverer ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, men vi gør det på en smartere måde. Vores løsning er prækonfigureret, brugervenlig og køreklar i modsætning til alle andre aktører, som sælger tunge marathon-projekter, hvor alt skal bygges fra bunden. Ved hjælp af vores template-baserede metode, sprinter vi gennem implementeringen hos vores kunder og skaber dermed hurtigere forretningsmæssig værdi for alle parter. Win-Win.
 

Men ERP… hvad fanden er det?

Du må ikke blive skræmt – IT er ikke så IT, som du tror. ERP står for Enterprise Ressource Planning og er i princippet et integreret økonomisystem, som binder alle virksomhedens primære forretningsprocesser, data, ressourcer og afdelinger sammen. Tænk på det som et LEGO-sæt. Vi sælger hele sættet, og har ovenikøbet bygget over halvdelen af det på forhånd. Kan du læse manualen, og kan du hjælpe med at lægge en klods en gang i mellem? – Så er du good to go.
 

Din rolle

Du kommer hverken til at sidde i kopirum eller servere kaffe. Som Project Assistant er din vigtigste opgave at gøre hverdagen lettere for vores projektledere, konsulenter og produktarkitekter, samtidig med at du selv får praksiserfaring med opgaver inden for projekter. Dine arbejdsopgaver vil derfor spænde bredt:
 
 • Assistere på både interne og kundeprojekter, herunder kalenderkoordinering, opgaveopfølgning, administration af projektdokumenter og vedligeholdelse af DevOps (projektstyringsværktøj)
 • Lave procesbeskrivelser, følge op på status og opdatere referencer i QualiWare (procesværktøj) 
 • Skrive kundevendte supportartikler og hjælpeguides
 • Assistere med opsætning, vedligeholdelse og kvalitetssikring af Sprint Academy (vores kundevendte e-læringskurser) 
 • Arbejde med automatisering og AI – f.eks. fodre vores nye support chatbot med data eller lave Academy videoer på forskellige sprog via AI
Du skal ikke nødvendigvis løse alle opgaverne selv. Du vil indgå i et lille team af studentermedhjælpere, som hjælper hinanden og fordeler opgaverne mellem jer. Der vil derfor være mulighed for at få egne ansvarsområder og tilpasse rollen til dine kompetencer og interesser. Vi forventer heller ikke, at du kan og ved det hele fra start. Vi lægger ud med et fedt onboarding-program til dig, så du lærer dine kollegaer at kende, bliver komfortabel med værktøjer og opgaver, og kommer godt fra start. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og har mod på at lære!
 

Hvem du (måske) er

Vi forventer ikke, at du kommer med 8 års erhvervserfaring i bagagen, og vi behøver ikke at se dine 12-taller. Men det er klart en fordel, hvis du kan genkende lidt af følgende:
 
 • Du er i gang med en relevant, længerevarende uddannelse (f.eks. indenfor projektledelse, økonomi eller IT) 
 • Du har mulighed for at arbejde ca. 15 timer om ugen, med fleksibilitet omkring eksamensperioder
 • Du mestrer engelsk på et højt niveau
 • Du har flair for IT og kender din vej rundt i Office pakken (Outlook, Excel, PowerPoint, mm.)
 • Hvis du har erfaring med multimediedesign, videoproduktion eller grafisk design er det et plus, men ikke et krav

Med det sagt, er jobbet fedest, hvis…

 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver
 • Du er systematisk og kan lide at levere et resultat af høj kvalitet til tiden
 • Du er proaktiv og stiller spørgsmål til dine kollegaer, når du er i tvivl om noget
 • Du er åben for at lære nyt og udvikle dig
 • Du har mod på at indgå i et internationalt miljø

Teamet

Vores team, som vi kalder Sprintere, kommer fra mange forskellige afkroge af verden. Selvom vi er et lille team på 25, er vi allerede repræsenterede i Danmark, Norge, Spanien, Kina og Indien. Vores baggrunde spænder bredt, da vi elsker ”skæve” profiler, men fælles for os alle er, at vi har store ambitioner. Vi vil være de bedste til det, vi laver, og vi udfordrer konstant os selv, hinanden og forretningen for sammen at opnå vores mål. Men vi sørger også for at have det sjovt imens – så
forvent ikke at gå fra et internt møde uden at have grinet sammen med nogen! 
 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores andre dygtige studentermedhjælpere Peter, Esben, Amalie, Karen og Tobias. Esben vil sidde og fortælle dig, hvor u-nørdet det er at læse på DTU, mens Peter fodrer dig med alverdens unyttige fakta. Tobias kan hjælpe dig med at indstille din kaffemaskine, så du får den helt optimale smag ud af dine bønner, og Karen er din go-to fitness guru til alle dine træningsspørgsmål. Og hvis din helt store krise er, hvad du mon skal se på Netflix, så deler Amalie gerne sin superliste med 700 film! Derudover vil du komme til at arbejde sammen med branchens skarpeste produktarkitekter og konsulenter, samt vores kunder.
 
Hør hvad Peter (Project & Training Assistant) har at sige om hverdagen hos Sprint365:
”Det er et meget fleksibelt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor man får lov til at udvikle sine kompetencer og interesseområder i den retning, man ønsker. Individuelle karrieremål bliver både opfordret og varetaget, samtidig med at man kan tilgodese virksomhedens interesser, og det synes jeg er vildt givende.”
 

Hvad vi tilbyder

 • Super fleksible arbejdstider 
 • Fri madordning i en god kantine
 • Kaffe, te, frugt, snacks og sodavand ad libitum
 • Massage hver anden uge
 • Et fedt kontor på Vesterbrogade (med mulighed for at arbejde hjemme)
 • Et utal af udviklingsmuligheder – bl.a. mulighed for at udvikle dig hen imod en rolle som konsulent
 • Branchens dygtigste og sjoveste kollegaer 
 • Og meget mere!

Er du frisk?

Ansøg nemt på 2 minutter lige herunder eller send en mail til Lykke, People & Culture Manager, på lvk@sprint365.io. Vi glæder os til at høre fra dig!
Bings Restaurant
Bings Foyer
Bings Entrance