Rosti Gruppen implementerer D365 på 8 lokationer ved hjælp af skabelon

SITUATION (hvad var problemet?)
Hos Rosti Gruppen havde man flere forskellige ERP-systemer rundt om i verden (Dynamics AX, IFS m.fl.) hvoraf de fleste var blevet tilpasset virksomheden. Desuden eksisterede systemerne i forskellige versioner, og flere af dem var tilmed tæt på ”end of life”.

Der optrådte lokale kontoplaner og koststrukturer samt et utal af lokale/personlige Excel-ark og BI-applikationer. Det var så godt som umuligt at opnå gennemsigtighed i forretningen.

I ledelsen nåede man frem til, at der var behov for en dramatisk modernisering og standardisering af forretningsprocesser og systemer. Der måtte sættes en streg i sandet.

LØSNING (hvad gjorde man ved det?)
Man ønskede nytænkning på ERP-området og man ville for alt i verden ikke have en ny, kompleks løsning med mange specielle tilretninger. I stedet valgte man den skabelon baserede tilgang fra Sprint365, som gav Rosti Gruppen et færdigt, og køreklart koncept, baseret på standard.

Det var vigtigt, at løsningen nemt kunne rulles ud i de enkelte lande, og at systemet løbende kunne opdateres, så man dermed kunne sikre, at man ikke kom bagud igen.

RESULTATER (hvad fik de ud af det?)
• Et standardsystem, som let kan holdes opdateret
• En revisionsskabelon, som udsprang direkte fra Sprint365 skabelonen.
• En fleksibel løsning, som sikrer, at man aldrig bliver fastlåst
• Minimal involvering og tidsforbrug for egne folk og ressourcer
• En pris som var markant mindre end tidligere oplevet

Lasse Bjørn Jensen

Lasse Bjørn Jensen
Group IT Director
Rosti Gruppen

“Samarbejdet med Sprint365 har været virkelig godt, og det er helt essentielt.

Opgaven var nemlig ikke blot et IT-projekt, men faktisk et af de største og vigtigste forretningsprojekter, vi har haft i nyere tid.

Om Rosti Gruppen
Rosti er en global plastsprøjtestøbningsvirksomhed og kontraktproducent til nogle af verdens førende producenter inden for emballage, forbrugerapparater, erhvervsmaskiner, hjemmeautomatisering, medicin og bilindustrien.

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007