Sprint365 får erfaren ERP-direktør i chefstolen

Steen Hybschmann

Steen Hybschmann
CEO
Sprint365 A/S

I 2020 grundlagde Jakob og Janek Sprint365, med henblik på at løse ERP-problemet. Med andre ord: Sig farvel til store, komplekse og tidskrævende ERP-projekter og goddag til en fuldt konfigureret løsning, som kan implementeres på kort tid. 

Nu har de fået en tung profil fra branchen, Steen Hybschmann, med ombord, og han bliver ny chef for selskabet. Steen har arbejdet med ERP det meste af sit arbejdsliv, og kommer senest fra Columbus Danmark, hvor han i 7 år var CEO.

ERP-markedet domineret af gammel forretningsmodel
“I årevis har jeg været vidne til en forældet go-to-market tilgang fra stort set alle aktører på markedet” fortæller Steen. Når SMB virksomheder vælger nyere aktører som f.eks. e-conomic, Uniconta eller Dinero, så får de adgang til et fuldt, køreklart produkt. Således giver det ingen mening, at større virksomheder skal være måneder eller år om at få bygget en løsning, der passer lige til dem. Den tankegang er helt slut. Vi skal i stedet bruge samme “standard” mindset, også til store virksomheder”, siger Steen.

“Der er jo ingen fornuft i at lave komplekse og specialtilrettede systemer, som presser organisationen og i øvrigt koster alt for mange penge, når der findes standard versioner, som løser opgaven helt perfekt, med kun få tilretninger”, slutter han.

Steen har derfor ikke haft svært ved at vælge at springe ned i Sprint365 båden, hvor der netop tilbydes en standardløsning, som er baseret på best practice.

Et selskab med stærke profiler
I Sprint365 har Steen allerede 16 kollegaer. To af dem er selskabets stiftere, Jakob Ingemann og Janek Borgmann. Jakob har en fortid som CIO og CFO i en række store virksomheder (Maersk, Ecco) og har i mere end 10 år drevet konsulentvirksomheden, IZARA, som netop rådgiver virksomheder om valg at IT-platforme og ERP-systemer. 

Jakob

Jakob Ingemann
Founder
Sprint365 A/S

“Jeg har deltaget i mange urimeligt store og unødigt komplicerede IT-projekter – og det var det, som fødte ideen til at stifte Sprint365. Det er ikke alle kunder, der kan overleve et stort ERP-maraton, men de fleste kan klare et hurtigt Sprint”

Jakob stiftede selskabet sammen med Janek Borgmann, som havde været med til at opbygge og senere børsnotere signatur selskabet, Penneo. “Janek’s evne til at bygge noget op helt fra bunden og skabe en vinderkultur ud af det bare ingenting var lige det, som jeg havde brug for til at få min drøm i gang” fortsætter Jakob Ingemann.

Janek

Janek Borgmann
Co-Founder
Sprint365 A/S

“Det er ret spændende, at forsøge at skabe virksomheder, som udfylder huller i markedet og som gør kunderne glade. Og når man så får held til at tiltrække profiler som Steen Hybschmann til sin case, så giver det en helt fantastisk fornemmelse af, at vi har ramt rigtigt.

Ikke 100 kunder endnu
I løbet er de første 2 år har Sprint365 fået 4 kunder med på konceptet. “Det lyder måske ikke af så meget”, siger Janek Borgmann, “men så skal man jo se på hvor store de enkelte kunder er, og hvor store opgaverne er.” Vi arbejder f.eks. med Rosti Gruppen, som implementerer Dynamics 365 på selskabets 8 lokationer over hele verden, og dén opgave kræver en omfattende indsats i hvert enkelt land.

Stort marked forude
Det er et stort marked, som Sprint365 går ind på. I Danmark alene anslås, at knap 1000 større virksomheder kører med en forældet version af Dynamics AX, som ikke længere supporteres og som i større eller mindre grad fastlåser virksomhedens muligheder for vækst. Et scenarie, som de fleste gerne vil væk fra, men de ved ganske enkelt ikke hvordan. Det er disse 1000 selskaber, som Sprint365 i første omgang vil søge dialog med, selv om der reelt intet er til hinder for, at vi også kan adressere resten af verden med samme koncept. “Og ja, det kommer vi nok til at gøre inden længe” afslutter Steen Hybschmann med en smil. “Jeg tænker, at det er derfor, at jeg er kommet med.”

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007