Sprint365 åbner kontor i Hyderabad, Indien

- JANEK_JAKOB_STEEN

Janek, Jakob and Steen

Kun 2 år efter stiftelsen af Sprint365, er tiden kommet til at etablere eget kontor i smukke Hyderabad, i den sydlige del af Indien.

Med lige nu 6 lokale personer på holdet (og flere som slutter sig til snart), giver det mening at have et fysisk kontor, lige i centrum af teknologi byen.

Steen Hybschmann, administrerende direktør for Sprint365, udtaler: “Når man rekrutterer for at vækste, så er Indien med sit store udbud af meget dygtige senior Dynamics 365-konsulenter en hjørnesten i vores strategi. Selvom vi stadig fortsætter med at støtte “work from anywhere-kultur”, så er det vigtigt for os, at have det fysiske rum til at mødes og samarbejde, når det er nødvendigt. Desuden vil det at have et nyt kontor og et 100% ejet lokalt datterselskab have en positiv indflydelse på vores evne til at tiltrække de rigtige talenter”.

Sagar

Sagar Suman
Product Specialist

“At kunne være en del af Sprint365 og arbejde hjemmefra fra dag ét har på den ene side været et privilegium, men også til en vis grad en begrænsning, siger den lokale konsulent Sagar Suman”.

“Du skal dog huske, at Sprint365 blev grundlagt under pandemien, så vi var nødt til at spille de kort, der var til rådighed. Og i starten gav det simpelthen ingen mening at få et rigtigt kontor, når alting alligevel var lukket ned. I dag er tingene “tilbage til det normale”, og vi er virkelig begejstrede for at komme ind på et kontor hver dag, hvor vi kan samarbejde og socialisere med vores kolleger”.

Hans kollega, Chandranshu Awasthi, fortsætter:

Chandu

Chandranshu Awasthi
Technical Consultant

“Forstå mig ret, det er rart at være sammen med din familie hver dag og spise frokost i dit eget køkken, men før eller siden begynder du at føle trangen til at komme ud, blive inspireret og møde andre mennesker. Og nogle af mine kolleger har jeg indtil videre kun set på Teams kald, aldrig i det virkelige liv”.

Grundlæggeren, Jakob, afslutter: “Fra dag ét har vi haft en drøm om at samle et hold af mestre, uanset hvor i verden de kom fra, og uanset hvor de boede”.

Den anden stiftende partner, Janek, følger op: ”Ja, et af de absolut vigtigste aktiver, vi har i Sprint365, er de mennesker vi har på vores team. Det handler om at få dem til at slutte sig til os og skabe et miljø, der gør dem i stand til at præstere og dygtiggøre sig. Og at få dette nye kontor er en vigtig del af den rejse”.

Vores kontor i Indien er placeret i centrum af Hyderabad:

Sprint365 India Pvt. Ltd.

Workafella Business Centre, 5th floor,
Western Aqua, Whitefields,
HITEC City, Hyderabad, Telangana 500081
Indien

Sprint til Dynamics 365 Finance & Operations

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring nu på (+45) 3030 8007